BiBi Ravintola

Perinteitä kunnioittaen, modernilla vivahteella

Meidän tarinamme

Tervetuloa BiBi Restaurantiin – moderniin persialaiseen makujen maailmaan!

Bibi Restaurant esittelee ylpeänä persialaisen keittiön kaikessa herkullisuudessaan. Tarjoamme ainutlaatuisen makumatkan perinteisiin persialaisiin ruokiin modernilla otteella. Oli kyse sitten ensimmäisestä maistiaisesta tai tutusta suosikista, BiBi Restaurantissa jokainen ruokalaji on kuin matka Lähi-Itään!

Miksi valita BiBi? Meidän keittiömme yhdistyvät kaikki perinteiset maut, jotka on tuotu suoraan pöytääsi. Olipa kyseessä sitten mehukas kebab, mausteinen ghormeh sabzi tai raikas mast-o-khiar, jokainen suupala on taidokkaasti valmistettu käyttäen parhaita raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen.

Persialainen vieraanvaraisuus on sydämessämme, ja haluamme tarjota unohtumattoman ruokailukokemuksen niin persialaisille kuin suomalaisillekin asiakkaillemme. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä ilmapiiristä ja herkullisista makuelämyksistä, jotka yhdistävät kaksi kulttuuria yhdeksi ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

Suunnitteletko romanttista illallista tai rentoa lounasta ystävien kanssa? BiBi Restaurant on oikea valinta. Meille on tärkeää, että jokainen vierailusi on täynnä iloa ja makunautintoa. Voit luottaa siihen, että palvelemme sinua sydämellisellä asenteella ja laadukkailla ruoka-annoksilla.

Lounas

Ruokalistamme

Ruokalistaltamme löydät esimerkiksi nämä herkut ja paljon muuta!

Meidän henkilökuntamme

BiBi Restaurantin sydän sykkii paitsi herkullisen ruoan myös ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta. Meillä jokainen ruokailija otetaan vastaan hymyssä suin ja lämpimällä asenteella. Kokkimme ovat intohimoisia persialaisen keittiön taitajia, jotka luovat jokaisen annoksen rakkaudella ja huolella. 

BiBi Restaurantin henkilökunta ei ole vain joukko ammattilaisia, vaan myös perhe. Yhdessä luomme lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, jossa jokainen asiakas tuntee olevansa tervetullut!

Varaa pöytä

Voit varata pöydän helposti tästä. Valitse vain ryhmän koko, päivämäärä ja aika.

Aukioloajat:


Ma: {{ monOpen }}

Ti: {{ tueOpen }}

Ke: {{ wedOpen }}

To: {{ thuOpen }}

Pe: {{ friOpen }}

La: {{ satOpen }}

Su: {{ sunOpen }}

Kuljetusajat:


Ma: {{ monDelivery }}

Ti: {{ tueDelivery }}

Ke: {{ wedDelivery }}

To: {{ thuDelivery }}

Pe: {{ friDelivery }}

La: {{ satDelivery }}

Su: {{ sunDelivery }}

Ota yhteyttä

 040 244 2441

bibiravintola@gmail.com

en_GBEnglish (UK)